RVS - det bästa av alla världar

RVS, RingUp Voice Solution, är en lösning som förenar den fasta telefonin med den mobila på ett smart och lönsamt sätt. Inga stora investeringar krävs, möjlighet att öka eller minska användare obegränsat och massor med bra tjänster som gör företagarlivet enklare. Fraktföretaget ASP Logistic har ersatt ”vanlig” IP med RVS och är helnöjda.


ASP Logsitic har haft en del problem med sin IP-telefoni. När RingUp kom in i bilden visade det sig att företagets kameraövervakning och telefoni låg på samma, publika nät, och konkurrerade med privata datoranvändare. Alltså, när tusentals ungdomar kom hem på eftermiddagen och började ladda ner låtar hamnade telefonin i låg prioritet. Ibland fungerade den inte alls.
Idag ligger telefonin istället på en dedikerad linje för telefonöverföring och allt fungerar som det ska. Dessutom har varje lina en backup som tar över vid eventuella avbrott. – ASP Logsitic ville egentligen köpa en Centrex-växel, men vi föreslog att de skulle testa en RVS-lösning istället, säger Conny Möller på RingUp Helsingborg. ASP Logsitic har kontor både i Helsingborg och på Arlanda. Genom RVS är det lätt att koppla ihop de båda butikerna så att alla kollegor har bra koll på varandra.

Kalender och hänvisning
För att administrera den egna arbetsstatusen eller kolla andras loggar de anställda in via programmet ”Informera” . Här kan de dels göra hänvisningar om de går på lunch eller på möte, men även uppdatera sig på kollegornas aktiviteter. Programmet är webbaserat och fungerar också på mobiltelefonen. Vid inkommande samtal kopplas det både till mobilen och den fasta telefonen. Svarar man mobilt, kopplas den fasta bort direkt och tvärtom.

Inga stora investeringar
En annan finess med RVS är att företaget inte behöver satsa pengar på stora investeringar i utrustning. Allt: växel, tetefoner, servrar, möbler hyrs istället. Även service, support och systemuppdateringar ingår i avtalet. Hyreskostnaden är fast, vilket göra att det är lätt att överblicka kostnaderna för telefonin. – Vi bytte system, dels för att få en säkrare telefoni och dels för att minska kostnaderna. På köpet har vi fått ett flexibelt system som går lätt att anpassa efter vår verksamhet, säger Niclas Lindell.
« Gå tillbaka

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår