RingUp hjälpte Gasell-företaget in i framtiden med molnbaserad växellösning

Att förflytta sig snabbt och smidigt är förstås självklart för ett snabbväxande Gasell-företag som Framtiden AB i Jönköping. Då krävs också leverantörer som är på tårna och kan hänga med i sprången. Därför har Framtiden valt att samarbeta med RingUp/Trecom Jönköping.

Framtiden AB är en ”success-story”.
De unga entreprenörerna Fredrick Carlsson och Marcus Hökenklo startade 2004 bemannings- och rekryteringsföretaget i Jönköping. Första året omsatte de 1,8 Mkr. Nu, elva år senare, närmar de sig 200 Mkr i omsättning, har drygt 80 anställda och mer än 400 uthyrda konsulter. Två gånger har företaget hamnat på Dagens Industris Gasell-lista över Sveriges mest snabbväxande företag. De har också fått utmärkelser som Sveriges snabbast växande bemanningsföretag.
– Vi inriktar oss främst på att rekrytera och hyra ut unga människor som kommer från högskolor och universitet. Förra året skickade vi ut över 900 unga talanger på arbetsmarknaden och i många fall slutar det med en fast anställning hos uppdragsgivaren, berättar Pernilla Lagerström, inköpsansvarig på företaget.
Hon betonar samtidigt hur viktigt det är för ett snabbväxande företag att samarbeta med leverantörer som har korta beslutsvägar. Inom telefoni är det RingUp/Trecom i Jönköping som bland annat varit med och levererat en mobil, molnbaserad, växellösning med de funktioner som behövs för att underlätta vardagen för företagets personal.

Dedikerad person
Pernilla Lageström uppskattar supporten och den snabba servicen de har via sin leverantör.
– Framförallt värdesätter jag att vi har en dedikerad kontaktperson, i stället för att slussas runt mellan olika människor när jag behöver hjälp med något. Nu vet jag att det är Johan Smedberg jag ska vända mig till om jag har frågor om telefoni. Och jag kan komma med precis alla frågor, inget är för stort och inget är för litet. Han kan också vårt företag och vet vilka behov och krav vi har.
Utöver att ha levererat en molnbaserad växellösning, hjälper RingUp/Trecom Jönköping till med leverans av hårdvaror och tillbehör, samt förhandlar med operatörerna och överblickar prisläget.
– Vi är prismedvetna, men har själva inte möjlighet att räkna på vilken operatör eller vilket abonnemang som passar oss bäst, det skulle stjäla alldeles för mycket tid. Det är ovärderligt att ha en leverantör som sköter det åt oss. Johan är också duktig på att informera oss om vad som händer på marknaden, om det till exempel kommer nya produkter eller tjänster som vi kan ha nytta av.

Kreativa lösningar
Hon värdesätter också förmågan att alltid hitta kreativa lösningar.
– Vår vd Marcus Hökenklo arbetar ibland från annan ort och vi behövde en telefonilösning så att han kunde göra det lika smidigt som om han sitter på kontoret i Jönköping. Det tog bara någon dag sedan kom Johan med den utrustning som behövdes. Det var en lösning som vi själva aldrig hade kommit fram till. Johan är också duktig på att optimera lösningar så att vi inte behöver betala för mer än vi har behov av.

« Gå tillbaka

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår