En användare - Ett nummer! Företagstelefoni på ett smartare sätt

Eklandia fastighets AB är ett av många företag som insett fördelarna med att ta kontrollen över både kommunikations? ödet och kost- naderna omkring detta. – Det här är ett kolossalt exibelt system som innebär att alla alltid är ”på kontoret” oavsett var de befinner sig, säger Jane Lundin, telefonist och tillika ansvarig för satsningen.

Vad som är en bra lösning för ett företag är inte nödvändigtvis det för ett annat. Behovet av skräddarsydda system är stort, vilket öppnat en marknad för smarta telefonilösningar, som RVS. Lite förenklat kan man säga att ramen för RVS är att erbjuda företagen en komplett telefoni utan att företaget behöver äga eller investera i telefoner, växlar, terminaler och annan stationär utrustning. Sedan kan företagen själva fylla på med olika tjänster, beroende på vilka behov de har. Hela paketet admini- streras av RingUp/Mentor Tele som även sköter service.

« Gå tillbaka

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår