Mat.se

– Bara fördelar med en operatörsneutral leverantör

Mat.se växer snabbt med mat på nätet. Telekommunikation är både en kostsam och kritisk del av verksamheten. RingUp/Com7 AB i Göteborg är sedan i höstas bolagets samarbetspartner inom mobiltelefoni och har bland annat hjälpt till att sy ihop ett fördelaktigt ramavtal till bolagen i Matse Holding där Mat.se ingår.

Kimmo Björnsson är ansvarig för utveckling av affärssystem hos Mat.se och det är även han som telefoniansvarig. Han ser stora fördelar med att bolaget nu hittat en lokal leverantör, som dessutom är operatörsneutral.
– Vi hade tidigare en kundansvarig hos vår operatör. Men var den personen sjuk, så tog allting längre tid.
Allting har därför blivit mycket bättre sedan samarbetet med RingUp/Com7 startade.
– De har kundansvar och service som specialitet, det märks, fortsätter Kimmo.
RingUp/Com7 har bland annat hjälpt Mat.se och de andra bolagen i Matse Holding att sy ihop ett prisvärt ramavtal med Telia. Kimmo Björnsson ser det som en trygghet att samarbeta med en operatörsneutral leverantör.
– De håller koll på prisutvecklingen och ser till att vi inte betalar mer än nödvändigt för vår telefoni.
RingUp/Com7 har bidragit till att korta ned ledtiderna när det till exempel gäller att starta upp abonnemang. Det är inte minst viktigt i ett snabbväxande företag där det hela tiden anställs nya människor.
– De ser till att saker verkligen blir gjorda, menar Kimmo.
För ett företag som Mat.se är säker internetkommunikation en förutsättning för att överleva.
– Skulle systemet ligga nere mer än 20-30 minuter är det katastrof för oss! Vi har därför anslutning via fiber och redundans via 4G på våra lager. Men vi tittar på en ny redundanslösning eftersom vi hela tiden växer. Även där kan RingUp/Com7 vara en tänkbar samarbetspartner, säger Kimmo.« Gå tillbaka

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår